Over Cees Braber

Als organisatiepsycholoog assisteert Cees Braber organisaties en bedrijven in hun zoektocht naar een antwoord op voortdurend veranderende marktvragen en het aanpassen van overtuigingen én gedrag van hun mensen. Al meer dan 25 jaar begeleidt hij directie, leidinggevenden en individuele professionals bij het realiseren van ambities door ze te wijzen op hun aanwezige talenten en deze te koppelen aan concrete acties binnen een organisatie en functie. 

Zijn werkwijze en aanpak mag gerust confronterend worden genoemd. Met een scherpe blik en kritische vragen komt hij snel en effectief tot de kern, waarbij de weg vrij wordt gemaakt naar echte, duurzame verandering. 

Cees Braber blijft zich als organisatiepsycholoog en expert continu ontwikkelen. Zo voltooide hij onder andere de studie arbeid en organisatiepsychologie, de opleiding dieptepsychologie en volgde hij de NLP Master Practitioner. 

Cees Braber
testomonials

"Cees heeft ons doen inzien dat het werken vanuit overtuigingen misschien meer energie kost, maar vele malen effectiever is om een verandering tot stand te brengen.De uitdrukking ‘vreemde ogen dwingen’ gaat bij Cees dubbel en dwars op. Hij spreekt iedereen aan op zijn of haar verantwoordelijkheid, in de training en ook daarbuiten, en altijd met respect voor de persoon.
Ik heb Cees leren kennen als authentiek, geen blad voor de mond, en een prettig gespreks- en sparringpartner. Volledig vertrouwen, transparant, en geen gelul."

Bas Jansen

G2Speech