De Psychologie van Werkplezier

“Na deze training ga je elke dag met plezier naar je werk”

Manager / organisatie? Lees hier verder

Hoe voel je je als ‘s ochtends de wekker gaat? Ga je met plezier naar je werk? Ervaar je voldoende autonomie en heb je het gevoel dat je je kunt ontwikkelen als professional? Of is het niet zo zwart-wit en zijn er ook mindere momenten?  

schuine-lijn

Minder plezier

Er kunnen fases zijn waarin je met minder plezier naar je werk gaat. Omdat je al een tijdje de uitdaging mist of niet het gevoel hebt dat jouw inzet gezien of gewaardeerd wordt. Dit kan demotiverend werken. Wanneer je merkt dat de productiviteit afneemt en je ‘s avonds uitgeput op de bank neerploft, is het tijd om actie te ondernemen. 

vrouw blij aan het werk
testomonials

"Soms heb je iemand nodig die je op andere manieren tegen iets aan laat kijken. Daarin heb je aan Cees een goede. Ik kwam tot nieuwe inzichten, die voor mij persoonlijk fundamenteel zijn. Cees voelde voor mij vertrouwd, werkt effectief en is goed in wat hij doet."

Erik

Software developer

schuine-lijn

Gun jezelf weer die leuke baan!

Want wat als je met een paar aanpassingen het plezier weer terug kan brengen in je baan? Natuurlijk kun je binnen een organisatie niet alles controleren, maar er zijn wel degelijk zaken waar je als professional zelf invloed op kunt uitoefenen.

Door inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is én wat je nodig hebt om te floreren ervaar je meer plezier bij je dagelijkse werkzaamheden. Sta eens stil bij de volgende vragen:

Hoe ziet je ideale baan eruit?
Wat is ervoor nodig om meer betekenis te geven aan je baan?
Wat als je kunt onderhandelen over de inhoud van je job?
Welke klussen of werkzaamheden zou je liever uitbesteden?
Wat zijn voor jou belangrijke voorwaarden om te kunnen werken?
schuine-lijn

Investeer in je werkplezier

Het vergroten van het werkplezier is bewezen effectief voor jouw welzijn als professional. En het mooie is: je hoeft op niemand te wachten! Je kunt direct zelf mooie stappen zetten. Echte verandering komt namelijk van binnenuit.

De training de Psychologie van Werkplezier maakt inzichtelijk wat jou op het professionele vlak drijft en waar jij jouw werkplezier uit haalt. Aan de hand van assessments, prikkelende opdrachten en persoonlijke gesprekken komen we tot de kern zodat je weer met hernieuwde energie aan de slag kunt in een baan waar je dagelijks met veel plezier voor uit je bed komt. 

Ja, ik wil investeren in mijn werkplezier

Ben jij gemotiveerd om je werkende leven een boost te geven? Maak werk van je werkgeluk en remaster je baan met de 1-op-1 training de Psychologie van Werkplezier.

testomonials

"Boeiende dagen gehad en best verbaasd gestaan over de ideeën en talenten in het team en de synergie die ik merkte binnen het team. Waardevolle aanvulling/sturing in ons werk en ik hoop echt dat deze 'flow' blijft hangen en ons verder brengt! Jij daarin ook zeker bedankt!"

Oscar Buitenhuis

Bosch Security

schuine-lijn

Ontwikkelbudget en mogelijkheden

Beschik je over een ontwikkelbudget en heb je interesse in de 1-op-1 training de Psychologie van Werkplezier? We vertellen je graag over de mogelijkheden. Je werkgever attenderen op deze training? Stuur dan gerust de pagina door of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Let op: De Psychologie van Werkplezier is een 1-op-1 training. Hebben meerdere collega’s interesse om deel te nemen? Dan kunnen er periodiek sessies worden gepland om ervaringen te delen, waarbij je ontdekt dat je zeker niet de enige bent die meer uit zijn of haar werk wil halen! 

Cees Braber heeft o.a. gewerkt voor

Bosch
exact
provincie groningen
JSB
Ciber
Rabobank
SAP
Lameco